Handelsbetingelser

Betaling:
Betaling kan ske med Visa/Dankort eller kreditkort i forbindelse med bestilling af varen. Betaling for bestilte varer trækkes først når varerne afsendes fra Systemfoto APS. Der kan aldrig trækkes større beløb end du har accepteret i forbindelse med bestillingen af dine varer. Visa/Dankort, Marstercard (gebyrfrit) – Mobile-Pay. Betalingsgebyrets størrelse vil altid fremgå i indkøbskurven samt på ordrebekræftelsen. Alle priser er inkl. moms.

Generelle oplysninger
CVR 30569490
Systemfoto APS
Foldagervej 20, 8883 Gjern
info@systemfoto.dk
Telefon 29852900

Levering:
Ved bestilling i skolefoto eller galleri er leveringstiden typisk 3-5 hverdage afhængig af hvornår ordren oprettes i forhold til vores produktions flow.

Du kan altid kontakte os for en mere præcis leveringstid på email info@systemfoto.dk

Ved bestilling af specielle produkter indenfor fotogaver, kan der være 12-14 hverdages levering.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

d) får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode
(punkt d indsættes kun ved aftaler om regelmæssig levering af varer)

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives ved indsendelse på mail eller telefonisk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Varen samt emballage skal være intakt og i samme stand som det blev modtaget.

Varer undtaget fortrydelsesretten
1. Der ydes ikke fortrydelsesret, på billedproduktion såsom standardprint, forstørrelser, fotogaver og lign.

2. Udførte ikke finansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af,
at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført,

3. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

4. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

5. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

6. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af,
at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan.

Reklamation
Har du som privatperson købt en vare hos Systemfoto APS, yder vi 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven.

Som kunde kan du derfor i op til 24 måneder fra købsdatoen klage over en fejl eller mangel ved produktet. Det er en betingelse, at den pågældende fejl eller mangel ikke er en følge af fejlagtig brug eller betjening af varen i strid med medfølgende manualer eller almindelig sund fornuft eller af, at varen har været udsat for fysisk overlast eller anden skadevoldende behandling. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter at du har konstateret fejlen/manglen.

Ønsker du at reklamere over et produkt, skal du sende reklamationen til:

Systemfoto APS
Foldagervej 20, 8883 Gjern
info@systemfoto.dk.

Du skal vedlægge en kopi af købsfakturaen samt en udførlig beskrivelse af, hvori du mener manglen eller fejlen består.

Er manglen omfattet af din reklamationsret er du berettiget til at få manglen afhjulpet, få varen ombyttet, få et afslag i prisen, eller ophæve købet. Løsningen afhænger af den konkrete situation herunder de omkostninger, der for Systemfoto APS er forbundet med de mulige alternative løsninger af problemet.

Fortrolighedspolitik:
Systemfoto APS forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Systemfoto APS vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Systemfoto APS vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.