Praktisk information

Praktisk information

Ved fotografering får hvert barn en seddel med login-oplysninger med hjem. Senest dagen efter fotograferingen kl. 24:00 kan billederne ses og bestilles på www.systemfoto.dk

Men før vi kan fotografere dit barn, er det vigtigt at du som forælder giver tilladelse til fotograferingen. Derfor skal du senest 8 dage inden fotografering, give dit samtykke til at vi må fotografere dit barn. Det gør du ved at logge ind på vores hjemmeside: www.systemfoto.dk med de udleverede loginoplysninger. 
Du forpligter dig ikke til at købe billederne.

Hvis du vil sikre dig billederne til en tilbudspris der ligger ca. 25% under den normale pris, er det vigtigt at du bestiller senest x dage efter fotograferingen. Det er muligt for os at yde denne rabat, ved at samle bestillingerne i en kortere periode, da vi så kan spare lønudgifter og ordrerne samtidig kan sendes samlet til skolen.

Du får kun det du bestiller
Hos Systemfoto har vi et bredt udvalg af fotoprodukter. Du kan vælge imellem flere fotopakker, enkeltbilleder, gruppebilleder, krus og meget mere.

Når du er logget ind på vores hjemmeside kan du se det store udvalg og bestille det du ønsker. Vi sender ikke automatisk billeder ud til alle dem vi fotograferer. Vi printer og leverer kun det der bestilles. Det synes vi giver de bedste forudsætninger for både miljøet og dig som kunde.

Vi optager både individuelle portrætter og et samlet gruppebillede af klassen. Bemærk venligst, at vi optager portrætbillederne med en hvid baggrund.

Gruppebilledet bliver taget som det første, og derfor er det vigtigt, at alle er klar, når lektionen begynder.

Skulle eleven være forhindret i at blive fotograferet på det tidspunkt, der er angivet for klassen i skemaet, er det muligt at deltage i vores sygefotografering.

Hvis du har bestilt dine billeder tidligt og har fået 25% rabat i forhold til normalprisen, bliver din ordre sendt til skolen sammen med alle andre ordrer.

Har du derimod først lavet din bestilling efter rabatperioden, vil din ordre blive sendt direkte hjem til dig og du vil derfor blive opkrævet et ekspeditionsgebyr.